Mr. Patrick Chan je stále aktívny
V poslednom čase mi na rôzne mailové adresy začali dosť intenzívne chodiť obchodné ponuky od pána Chana, ktorý sa nezištne stará o moju finančnú stabilitu. Tu je plné znenie:
Za Vaši pozornost
Je pochopitelné, že byste mohla být trochu obavy, protože nevíte, ale já jsem se lukrativní obchodní návrh spolecného zájmu se s Vámi podelit. Dostal jsem tvuj odkaz na muj dotaz na nekoho, kdo mi vyhovuje navržené obchodní vztah.
Já jsem pan Patrick KW Chan, výkonný reditel a financní reditel v Hang Seng Bank Ltd jsem skryté podnikání návrh pro vás. Budu potrebovat, abys mi bude asistovat pri vyrizování podnikatelský projekt z Hongkongu do vaší zeme. To se týká prevodu velkou sumu penez. Vše, co o této transakci musí být právne ucinit bez zádrhel. Prosím, snaží se dodržovat velmi diskrétne ve všech otázkách týkajících se této problematiky.
Poté, co financní prostredky byly úspešne preneseny do vašeho úctu, sdílíme v pomeru, které mají být dohodnuty obema z nás.
Budu radeji, kdybys ke mne na muj soukromý e-mailovou adresu (patchankww@yahoo.com.hk) a nakonec po které jsem se vám poskytnout více informací o této operaci.
Prosím, pokud nemáte zájem smazat tento e-mail a nebudou lovit me, protože jsem uvedení svou kariéru a život mé rodiny jsou ve hre na této akci. Prestože se odvážil se nic nezíská.
Vaše nejbližší reakci na tento dopis ocení.
Kind Regards,
Pan Patrick Chan
patchankww@yahoo.com.hk
Zistil som však, že nie som jediný, o koho sa pán Chan zaujíma:
Chán je to největší hovado který mi posíla neustále e-mail, dostat ho do ruky tak mu připravím SAW 7, A DOST HUSTĚ !
tak tehle pán mi taky občas napíše už ode mne dostal ne jeden příjemný email.
POZOR banka co doporučuje Chan je falešná!!!!!
1. Na seznamu vsech bank v Holandsku neni ‘Post Bank International’
2. Jeji nazev ‘Post Bank International’ ani neni v holandskem
obchodnim rejstriku!
3. Webova stranka udelana hrozne a se sposty chyb
4. Domena je registrovana na fyzickou osobu (pravdepodobne nepravou)
Registracni udaje o domene:
Kent Williams, Kent Williams aushedk@rocketmail.com
911 bittersweet
London, London EC2V 7HN
GB
+44.8449411000 Fax: +44.8449411000
5. Nejsou zadne telefony na jejich strance
6. Kdyz zadas http://pb.psbingintl.com/ tak te to presmeruje na
http://psbk.net/nl/index-2.html
psbk.net – je v databazi nepravych bank: